Bereikbaarheid

Camping Listro ligt in Umbrië, het midden van Italië, in wat ook wel het groene hart van Italië wordt genoemd. De camping ligt aan het meer van Trasimeno  en is de ideale uitvalsbasis om zowel Umbrië als ook Toscane te bezoeken. Zelfs Rome is gemakkelijk te bereiken en ligt net als Florence op 1 - 1 1/2 uur afstand met de auto of trein. De snelweg ligt op 20 km afstand, het station ligt op 1 km afstand. Ook de Adriatische kust en de Tyrreense kust zijn op 1 - 1 1/2 uur afstand.

Bereikbaarheid Camping Listro

Autostrada del Sole (A1): afslag Valdichiana richting Perugia, afslag Castiglione del Lago voor wie vanuit noordelijke richting komt. Afslag Chiusi-Chianciano Terme richting Castiglione del Lago voor wie uit zuidelijke richting komt.

Trein Milaan - Rome: station Castiglione del Lago of Chiusi-Chianciano Terme (ook voor wie uit Siena komt) en Terontola (ook voor wie uit Perugia komt).

Vliegveld van Perugia - S. Egidio: na aankomst kan men de bus nemen; binnen 3 kwartier is men vervolgens bij de camping. Ryanair vliegt in het seizoen vanuit Brussel en Dusseldorf Weeze op dit vliegveld

Vliegveld van Rome, Florence, Pisa: deze vliegvelden liggen op zo'n 150 km (1 1/2 uur rijden) van Camping Listro.

GPS
43.134142 - 12.044292